Radosti

by - 14:47

Zdravím a přeji krásnou neděli. Radost mi udělal kaktus, který teď krásně kvete. Několikrát mi vykvetl už koncem listopadu, tak letos to vyšlo.





Ve čtvrtek odpoledne jsme byli na školním jarmarku, letos bylo méně prodávajících, ale i kupujících, přesto jsme byli spokojeni. Foťák jsem samozřejmě zapomněla, možná to bylo i tím, že zároveň probíhala rodičovská schůzka a byla jsem trošku napjatá, co ten náš rošťák zase vyváděl. Vzhledem k tomu, že Marek je už třetí v pořadí, beru vše s nadhledem a to, že zlobí  a je nepozorný, nedokážu tak úplně ovlivnit. Záleží jak se k tomu postaví pani učitelka a společnými silami se snažíme dítko směrovat.
Z jarmarku jsme si odnesli i několik věciček, něco jsem si vybrala já, něco Marek.








Ať je i poslední předvánoční týden bez stresu a spěchu a poslední přípravy proběhnou bez pohrom, abychom si dokázali ty krásné sváteční dny v klidu vychutnat.

Marcela

You May Also Like

5 komentářů

  1. Ahoj Marcelka, taký krásny kaktus som ešte nevidela. Ja som moje v lete dala na balkón (lodžia) a keďže je zasklený, tak mi na nich lístie úplne sčernalo, asi dostali úpal. A detičky, aj náš bol rošťák a teraz navrhuje modely áut.
    Aj Tebe krásne a hlavne pokojné predsviatočné chvíle.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, kaktus máš nádherý stejně jako drobnosti z jarmarku. Taky mám doma rošťáka...
    Klidný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, kaktus je nadherny. Malickosti z jarmarku se mi taky moc libi, nejsem si uplne jista, ale jsou ti andilcy z testovin? Krasny a pokojny posledni predvanocni tyden, Katerina

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, mě letos kaktus nekvete, měla jsem ho celé léto na balkóně a to se mi květy úplně obsypal, teď asi odpočívá. Tvůj kvete nádherně. Ozdůbky na trhu jste si koupily moc pěkné, líbí se mi nápad vyrobit andílky z těstovin, byly by pěkní i v bílém provední. Marcelko, přeji ti pěkný a pohodový poslední předvánoční týden.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mně kaktusy kvetly začátkem prosince a teď už odkvetlé spinkají zase na chodbě :)Škoda, že ty květy nevydrží déle kvést...Přeji krásné sváteční dny!

    OdpovědětVymazat