košíček č.2

by - 14:37

Zdravím vespolek. Trošku mě zlobí bacily, nic vážného, tak se plácám od ničeho k ničemu, vše mě baví jen chvilku, tak toho mám hodně rozdělaného. Dokončit se mi podařilo košíček č. 2. Tentokrát jsem si zkusila vzoreček, návod jsem našla zde







Moc si vážím ocenění, která jsem od vás dostala.

za toto ocenění



za toto ocenění


Děvčátka moc vám děkuji, jsem ráda, že mě navštěvujete, ocenění vám tímto posílám zpět, nebudu jmenovat další, protože seznam by byl dlouhý, všechny  máte můj obdiv, každá za něco jiného a tak to má být.

Mějte se krásně a ať se vám vyhýbají bacilové, pa

Marcela

You May Also Like

8 komentářů

  1. Marcelko, kosicek je krasny a ma prijemnou barvicku. Preji Ti brzke uzdraveni (ja jsem na tom podobne). Krasny vecer, Katerina

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, košíček je krásný a záclonka z minulého příspěvku také. Brzy se uzdrav... Hezký zbytek dne, Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný košíček a už takový jarní. Brzké uzdravení přeji, u nás se držím jen já,zbytek bojuje také s nachlazením. Naštěstí zcela nepodléhají :). M.

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, moc gratuluji k ocenění, přeju hodně zdraví a obdivuji tvůj košík!
    Měj hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji k ocenění!!!
    Tak košíček je nejen moc pěkný, ale zároveň velice "in". Oranžová, byla letos ustanovena, jako velice módní do interiérů:-D To mě káplo do noty, jsem tudíž módní, už 10 let.
    Tvoření zdar, bacilům zmar!

    OdpovědětVymazat
  6. Košíček je náádhernýýýýý. Gratuluji k ocenění.

    OdpovědětVymazat
  7. Marcel, děkuji za návštěvu i slova! Běžec je práce maminky a moc si ho hledím, protože už žádný další nebude... Pěkné dny tobě!

    OdpovědětVymazat
  8. Marcelko, gratuluji k oceneni a preji rychle uzdraveni! Kosicek se ti moc povedl a barva krasne ladi s keramikou. Preji pekny tyden a zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat