vánoční výměna a ostatní dárky

by - 16:10

Zdravím vás,  dárek, který jsem dostala já v rámci vánoční výměny jsem vám už ukázala a teď to co jsem tvořila já pro Lenku.


Je to sada svícnů, přesněji řečeno návleků na na větší či menší zavařovací láhve, dva malé svícínky na čajovku a hvězdička. Vše je háčkováno ze safari a aby to bylo trochu vánoční, tak je vše doplněno červenou mašličkou. Dárkem jsem podle slov Lenky potěšila a to jsem moc ráda.

Další nadělování proběhlo včera večer. Sešli jsme se s holkama z práce. Na tohle setkání se vždy moc těším, probereme co v práci i doma , najíme se, popijeme a dáme si dárečky. Já jsem pro každou uháčkovala hvězdičkovou girlandu (inspirace u Jarušky).



Domů jsem si přivezla tyto dárečky.







Kytička na poslední fotce je podložka pod šálek, když se na ní položí hrníček s teplým nápojem, uvolní se vůně (v tomto případě hřebíčku), která je schovaná ve středu kytičky. Zajímavé na tom je  i to, že takové věcičky vyrábějí postižení lidé v chráněné dílně a takto si přivydělávají. Holky moc moc děkuji.

A dnes ještě jednu fotku. Kytičku nevykouzlil mrazík, což se i klidně mohlo stát, ale jen sluníčko a záclona.


Přeji vám krásný večer, já už se těším na další kolo Stardance.

Marcela




You May Also Like

7 komentářů

  1. Já to pořád říkám, že jsi pekelně šikovná, Marcelko!
    Krásné dárky, všechny! Moc se mi líbí i ta dečka pod bižu :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, krásné dárky, určitě jsi udělala velkou radost.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko,
    ty jsi tedy byla ve vánoční výměně štědrá a pilná háčkařka !
    A ostatní dárečky podarované i obdarované také moc pěkné :-)
    Já to pořád říkám , není nad to si umět udělat vzájemně radost!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Vánoce s vločkami štěstí, zabalené kouzlem lásky, přikryté peřinou splněných snů a plamínky pohody v očích. Štěstí a radost pod stromečkem a vše nejlepší v novém roce přeje Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, krásné dárečky jsi uháklovala ... a dárečky od kamarádek jsou také parádní! Obdivuji girlandu z hvězdiček - sice háčkuji, ale hvězdička je pro mne dosud rébus ... a Tvoje hvězdná dečka je super kousek! jsi šikulka /ostatně i helenka píše .../
    Pa Maru

    OdpovědětVymazat