věnečky a to ostatní

by - 18:17

Zdravím všechny andělky s ďáblem v těle, doufám, že jste byly celý rok hodné a bude nadílka. Mě už málem narostlo kopýtko, tedy co to plácám, je to jenom patní ostruha, zato dost bolestivá, takže jezdím do města na ultrazvuk a tak si tak pokulhávám, to je vám pokulháníčko. No jen doufám, že to pomůže a že nebude nutný jiný zásah, nemáte některá s tímto problémem zkušenosti?


Tak konečně k tomu, co vám chci ukázat - věneček na dveře jsem věšela až v pondělí odpoledne, to zas není takové zpoždění, je zdoben jen minimálně - obtočená mašlička a srdíčka z březové kůry a celý(včetně korpusu ze sena) je má vlastní výroba.



Věnečky do oken jsem dávala dnes(okna poctivě umyta), inspirovala mě Renatka svými "krušpánovými" věnečky(drát jsem měla koupený, nebylo zapotřebí drátěné ramínko), použila jsem jedlové větvičky a hvězdičky ze samotvrdky 




Ještě vám ukáži stromeček, který mi vyrobil manžel. Viděla jsem ho na některém zahraničním blogu a moc se mi líbil. Manžel podrobně prozkoumal a asi za hoďku byl na světě. Já svíčky moc nemusím, ale tomuhle jsem neodolala a už také svítíme. Na okně jsou též skoro všechny Helenčiny dárečky (jen kornoutek visí trochu jinde a ještě čeká na náplň)






Marek mi právě netrpělivě hlásil, že už se byl 3krát podívat za okno(tradiční místo, kde u nás nechává Mikuláš dárky, když už to nestihne přinést osobně) a pořád nic. Tak to budu muset jít napravit.
Ať už vám Mikuláš nadělí uhlí, sladkosti nebo brambory, užijte si dnešní večer(já bych brala vše).


Marcela




You May Also Like

7 komentářů

  1. Moc hezké věnečky!Hezký večer.Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko,
    tak doufám, že Ti Mikuláš nadělí vše, co si přeješ!!
    Věnečky máš moc hezké****
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná výzdobička-věnec na dveřích je úžasný!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Marceli, ten dřevěné stromeček je úplně úžasné, hlavně s tým sukem.....to je dekorace přesně podle mojí představy !
    S tím tvým kopýtkem ti můžu poradit Luisu Hay nebo Miroslav Hrabica- Co nám tělo říká.
    Drž se
    jaromila

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, foukám na bolístku, moc chválím věnečky a manželovi ten úžasný stromek! Mám velkou radost, jak se ty drobnosti u vás zabydlely :o)
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, máte moc moc krásný blog Vaše háčkování je úžasné :) Já jsem teprve začátečnice, ale chci se učit a proto Vás chci poprosit o radu. Našla jsem ve Vašich starších příspěvcích odkaz na stránky garnstudio s háčkováním, a moc nechápu co znamená značka *-*, nerozumím více věcem, ale této úplně. Proto Vás prosím jestli víte o co jde. Pěkný den :) Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji za pochvalu jak blogu tak háčkování. Co se týká značek- každá řádka má svůj vzoreček a ten se několikrát opakuje a je uveden mezi hvězdičkami, takže se řádek začne popisovaným vzorečkem a pokračuje se znovu tím samým(jednou nebo vícekrát, podle toho jak to vyjde).Nevím jestli jsem to napsala alespoň trochu srozumitelně, pokud budou nějaké nejasnosti klidně písněte. Jako začátečnici vám doporučím mrknout třeba na tyto stránky http://fizule71.blogspot.cz/ , Lenička tam má spoustu návodů nafocených krok po kroku, nebo Deniska http://mojeradosti-takovajsem.blogspot.cz/ , stránek s háčkováním je spousta- zde na blogu v pravém sloupci(jen se tím trochu prokousat a vybrat si), přeji hodně úspěchů a ještě jednou děkuji, pěkný den,
      Marcela

      Vymazat