oslavy neoslavy

by - 13:55

Zdravím vás, poprvé v letošním roce.
 A hned na úvod velká omluva a ještě větší poděkování. Musím se vám omluvit za poslední fotku v posledním příspěvku loňského roku, není moje, ale vypůjčila jsem si ji odkudsi z googlu, ale jednou bych chtěla něco tak hezkého  taky umět-určitě budu navštěvovat školu o úpravách fotek u Renatky. A poděkování patří těm, co mi k tomu poslednímu příspěvku napsali tak milá slovíčka, moc děkuji.

Důvodů k oslavám bylo za posledních několik dní docela dost, ale moc si na oslavy nepotrpíme, tak jen takové připomenutí.
1. silvestr - strávený doma
2. narozeniny nejstaršího syna(22) 2.1.
3. narozeniny mého blogu (2)
4. výročí svatby(23) 6.1.

Chlebíčky, jednohubky a nepečený piškotový dort je to jediné co jsem na všechny ty oslavy udělala.



Tento dort je u nás už několik let tradiční a nejoblíbenější. A nesmím zapomenout na vánoční cukroví, ještě dnes se u nás pár kousků najde.
Důvodem k oslavě by mohl být i úspěšný gyn. zákrok, kvůli kterému jsem byla ještě těsně před vánoci v nemocnici(jen jeden den). Včera mi p. doktorka potvrdila, že je vše v pořádku. Za tuto zprávu jsem se odměnila  nákupem příze. 



Vybrala jsem si Perleta luxus v těchto barvičkách a už jsem začala se čtverečky, ze kterých by měla být deka.
Do košíčku jsem si zasadila dva narašené hyacinty, ale nevypadalo to dobře, tak jsem přidala ještě jeden nenarašený, nevím jestli to vypadá líp, jen doufám, že vykvetou všechny



Ještě vám ukážu nákrčník, je háčkovaný z klubíčka, které jsem měla doma už drahně let a pořád jsem nevěděla co sním, háčkovala jsem větším háčkem(číslo nevím) jen dlouhé sloupky plus jedno řet. oko stále dokola.



Na závěr k současnému dění u nás doma. Zatímco smolím tento příspěvek, manžel bojuje s pokládkou dlažby na WC. Myslím, že kdyby tušil, co ho to bude stát nervů, tak by se do toho ani nepustil. Snad se dílo povede.

Přeji vám příjemný první pracovní týden a nebojte, zima bude.

Marcela








You May Also Like

4 komentářů

  1. Dort moc nevypadá jak dort. Ale chuťově může být dobrý. Mohla bych poprosit o recept?

    Nákrčník je určitě měkkoučký a i přes díratý vzoru v něm určitě bude teploučko

    OdpovědětVymazat
  2. Nákrčník je nádherný, vyzerá tak mäkúčko. Manželovi prajem nech sa práca podarí.Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, jak koukám, taky se nenudíte - gratuluji ke všem výročím, tobě přeji hlavně hodně zdraví! To je nejdůležitější! Čas hyacintů přichází, viď. Mě už jedna miska odkvetla, určitě nakoupím další...
    Nákrčník je parádní, i jednoduchý vzor je velmi efektní!
    Přeji hezký večer, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Nákrčník je moc hezký a klubíčka taky, těším se na fotky čtverečků. Jsem ráda, že zákrok dopadl dobře. Všem gratuluji.

    OdpovědětVymazat