velikonoční výměna

by - 15:27

Zdravím vás. Dnes vám ukáži co jsem dostala v rámci velikonoční výměny. Balíček mi poslala Andrejka ze Slovenska. U ní na blogu o vaření uvidíte jak bylo vše pěkně a pečlivě zabaleno, já jsem byla tak zvědavá, že jsem hnedka všechno vybalila - květníček ozdobený fixami na sklo a porcelán a naplněný malinkými vajíčky, vyfouknutá vajíčka, ozdobená zvláštní technikou a krásné přáníčko.







Andrejko, moc děkuji za tak krásné dárky, už mají svá místa. Velikánské poděkování patří Simonce, za uspořádání celé akce.

Když jsem dostala několik kytiček v nevzhledných květníčcích, říkala jsem si, že by to chtělo nějaký obal, manžel měl zrovna tvořící náladu a tak vznikl teto malý truhlíček. Ještě potřebuje doladit, ale svému účelu už slouží. Narcisek uprostřed už už dokvétá a hyacinty mají květy tak těžké, že jsem je musela podepřít.




Přeji  ať vám dárky dělají radost tak jako mě a sluníčko vyžene šeď z obydlí i duše.

Marcela

You May Also Like

5 komentářů

  1. Krásné dárky, Marcelko! A poklona i manželovi, truhlík je parádní!
    Pohodový večer přeji, helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko...krásné dárky jsi dostala.A truhlíček je moc pěkný.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelka, tesim sa, ze ta moje darceky potesili a maju u teba svoje miesto. Pozdravujem este raz a prajem vsetko dobre! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelka, krásne darčeky, určite boli robené zo srdcom. Truhlíček , tak to je parádička, máš moc šikovného manžela. ...Renata

    OdpovědětVymazat