pauza

by - 16:57

Zdravím vás všechny, milé blogerky i ostatní. Omlouvám se za dlouhou pauzu, nebyl to žádný záměr - nechat vás tak dlouho čekat na správnou odpověď na otázku z posledního příspěvku(pro jistotu už žádné podobné otázky). Je to lilie - přesně tak tak jak to věděla Lenička. Až zmiňované lilie pokvetou pokusím se je nafotit, snad je nepropásnu, poslední dobou je pro mě zahrada spíše noční můrou, protože na ní nemám vůbec čas. A přesto o jednu takovou "zahrádku" pečuji, je to moje pracovní náplň, tak jsem pro vás pořídila několik foteček prodejny, kde pracuji.
















Pokud budete mít někdo zájem prodejnu navštívit, třeba během prázdninového cestování, písněte mi na adresu jirovcovamarcela@seznam.cz, napíši vám, kde se přesně toto zahradnictví nachází. Neuvádím konkrétní místo, nechci dělat přímo reklamu.

V práci jsem od nevidím do nevidím, přesto se našla chvilka na výlet. Jeli jsme se podívat do korun stromů - na Lipno. Bylo tam krásně, určitě stojí za to, se tam vypravit. 










Je tam několik atrakcí pro děti (a nejen pro ně). Nejvíc u nás zabodovala bobová dráha.

Na závěr vám ukáži kytičku - tentokrát pokojovou, která mi dělá velikou radost a už asi třetím rokem vždy v létě krásně kvete.




Přeji vám krásně prožité prázdninové měsíce a vždy šťastný návrat, ať už se vypravíte kamkoli.


Marcela





You May Also Like

4 komentářů

  1. Krásně zásobený obchůdek.... tam by se mi taky líbilo pracovat:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Há, tak to jsem ráda, že jsem to tipla správně ;o) v práci máte nádherně, tak hodně spokojených zákazníků! Fotky z výletu jsou krásné! Pa, L.

    OdpovědětVymazat
  3. V korunách stromů jsme byli loni a moc jsme si to tam užili. Hlavně různé "prolézačky" a pak ty výhledy...
    Chtěla bych se zeptat na název květiny, je opravdu nádherná.
    Prima den, J.

    OdpovědětVymazat
  4. To se ti to pracuje mezi tolika kytičkama,a ta tvoje kvetoucí je krásná,taky nevím jak se jmenuje.V korunách stromů na Lipně jsme byli před 14 dny,moc se nám tam líbilo.

    OdpovědětVymazat