dárek, který se nevešel pod stromeček

by - 17:51

Krásný podvečer vám přeji, dnes vám ukáži dárek, který jsem dostala,  a to už tři dny před štědrým dnem. Ono to ani jinak nešlo, neumím si představit, kam by se dalo něco tak velkého schovat, aby to bylo překvapení. Je to krásná velká dřevěná lavice, vyrobená na přání.



Navíc to byl dárek, který jsem měla dostat asi k předloňským  narozeninám, ale výroba se někde zadrhla.
Hlavní podmínkou byl úložný prostor, hlavně pro moje klubíčka a přestože se mi zdál hodně velký, věřte, lavice je téměř plná. Pustila jsem se do třídění klubíček, abych měla vše pohromadě a  nacházela tolik "kostlivců", a přitom některé věci by stačilo zapošít, začistit. Ale nebudu si dávat nesplnitelná předsevzetí pro tento rok, jako, že vše dodělám, vím, že to není možné, vždyť se znám! Pro úplnost - do lavice se ještě vešel šicí stroj a žehlící potřeby.
Na lavici je můj další dárek - keramický tác, ten jsem si vybrala sama. Obě dvě věci určitě budete na mých fotkách  vídat častěji.



A když je venku takové teplo a sluníčko, ráda se ňuchňám s holkama. Jsou to takové nedomazlené potvory, obzvlášť Elinka, udělá téměř všechno proto, aby ji někdo hladil a taky se musí  hladit obě najednou, jinak jedna nebo druhá štěká - žárlí.



Stačilo, aby zaslechly páníčka, a byly v pozoru a bylo po mazlení, čekaly až půjdou na vycházku.






I když z toho počasí nemám radost,  musím ale přiznat, že sluníčko je příjemné, tak vám přeji i slunce v duši

Marcela

You May Also Like

5 komentářů

  1. Marcelko, ta lavice je nádherná! Taky bych ji uměla zaplnit klubíčky... :o) A kostlivci, to je jasné!
    Venku je moc krásně,i našeho Barnabáše to táhne ven...
    Moc se mi líbí tvé naparáděné skleničky!
    Měj se moc hezky,pa Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, lavice je parádní. Taky bych ji zaplnila klubíčky, někdy si připadám jako křeček. A kostliveček se také určitě najde! Tác je hezký , mám ráda jednoduchou keramiku.
    Psí holky jsou moc pěkné, no a páníček je páníček.
    Počasí se mi také nelíbí, ne že bych měla ráda zimu, ale spíš mám obavu jestli vůbec bude nějaká úroda, když je příroda tak zblblá.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy Marcelko ten prostor na klubíčka a ostatní tvořivé věci je parádní. Já to mám tak nějak různě na několika místech. :-( Jinak myslím, že pejskům mráz asi nechybí. Naší psí slečně tedy určitě ne. Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná práce. A zaplnit bych ji taky dokázala. ;-)) Měj se hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko ta lavice je sen... nádhera!!! Já mám úložného prostoru také pořád málo :-).Přeji ti krásný víkend Anny

    OdpovědětVymazat