jak to funguje

by - 14:37

Krásný bílý den, konečně jsem spokojená s průběhem počasí, uvidíme jak dlouho nám to vydrží.
A teď něco pro ty, kteří neznají tuto šablonu. Pokud chcete zobrazit celý příspěvek - klik na text nebo obrázek. Na modré liště pod názvem blogu najdete sedm možností prohlížení tohoto blogu, stačí opět kliknout. Když najedete šipkou k pravému okraji, vyjede obdélníček s dalšími údaji - O mě, citát, moje virtuální nástěnka čili pinterest (pro zobrazení je nutno kliknout ještě na červený nápis), archiv blogu, štítky, pravidelní čtenáři(často vypadává), seznam blogů. Snad je to trochu srozumitelné. Změnu šablony jsem neplánovala, ale když změna tak změna. Připomínky, poznatky vítány.
A abych přidala nějaké obrázky - jsou to oblečky na hrníčky, udělala jsem jich pět, tři už jsou u nových majitelek. Velmi rychlá rychlovka.






Jen pro úplnost, je to uháčkovaný obdélníček krátkými sloupky, obháčkovaný barevnou tenčí přízí, tou je uháčkováno i poutko (není vidět - zapomněla jsem vyfotit)  a tou samou přízí i přišito srdíčko z plsti.

Mějte krásné dny a moc vám děkuji za vaši přízeň,

Marcela

You May Also Like

9 komentářů

  1. Tak šablonu jsem pochopila celkem rychle, i bez Tvého návodu :o) ale to vůbec nic neznamená :o) oblečky na hrnečky se Ti moc povedly, jsou jednoduché a přitom moc hezké!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne futrálky :) Šikula, pa Hela

    OdpovědětVymazat
  3. Tak a prstíky nebudou popálené horkým hrnkem, pěkné ,,svetříky"!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  4. Vzhledem k tomu, že používám vlastně stejnou šablonu moc děkuji, Marcelko, třeba si poradila i někomu, kdo bojoval s tou mou.
    Hrnečky si oblékla parádně!
    Příjemný večer přeji, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. nádherné :) takéto vecičky patria k zime a robia ju krajšou :) pozývam ťa ja ku mne, nájdeš tam množstvo handmade návodov: CAMOMILLE BLOG

    OdpovědětVymazat
  6. Hrněčky mají kouzelné futrálky :o))
    Hezký večer, Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Marcel, uháčkovala jsi moc pěkné oblečky pro hrnečky. ;-) Snad nejvíc se mi líbí, ten šedivo-bílý.;-))

    OdpovědětVymazat
  8. Marcelka, krásne šatočky.....aspoň zostane káva dlhšie teplejšia.
    Jana

    OdpovědětVymazat