nečekaný dárek

by - 13:52

Krásný pondělní den všem,
dnes chci napsat o jedné moc hodné blogerce. Věrka má krásný blog, věnovaný tvoření, rodině ale hlavně vzpomínkám. Umí psát tak poutavě, že téměř při každém jejím příspěvku se mi vybavují moje vlastní vzpomínky hodně hluboko uložené a někdy i hodně podobné těm jejím. Když otevřela svůj obchůdek, napsala jsem jí, že si u ní určitě něco koupím, ale  až po vánocích. A představte si už nemusím. Věrka byla tak moc hodná, že mi poslala to, co se mi u ní líbilo a ještě něco navíc.



 Věrko ještě jednou moc děkuji, i přesto, že jsi měla spoustu práce s nemocnou Karolínkou, udělala jsi si čas pro osobu úplně neznámou. Obdivuji tento čin, obzvláště v dnešní uspěchané době, kdy každý kouká jen na sebe a snaží se pro sebe urvat co se dá.
 Zrovna jako tuhle, když jsem byla na poslední kontrole mé operované nohy(mimochodem dopadlo to dobře, ale jak bude noha fungovat, ukáže až plná pracovní zátěž), byla jsem tam první a v okýnku , kde se každý nahlásí, momentálně nikdo nebyl. Přišlo několik dalších lidiček a najednou vidím, že se hrnou k okýnku. Nikdo neřekl, běžte, byla jste tu dřív. No tak jsem se dostala na řadu asi až pátá nebo šestá, ne že bych úplně spěchala, ale...

Mějte se moc krásně a přeji vám, abyste potkávali jen takové lidičky jako je Věrka a ti druzí se vám vyhýbali obloukem.

Marcela

You May Also Like

4 komentářů

  1. Marcelko, tohle vždycky tak pohladí po duši viď. Už jsem tuhle lidskou dobrotu a přejícnost taky zažila.
    Přeji hezký večer, dobré lidi kolem sebe a hodně zdraví, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc milý dárek, na takové se nezapomíná. Kéž by bylo víc takových lidiček mezi námi. Pěkný večer a ať nožka slouží jak má. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko jedním slovem nádhera. Věrky blog mám moc ráda. Krásně píše a její příspěvky vždycky pohladí po duši. Měj se moc a moc krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, to jsou opravdu krásné dárečky. Hned se na Věrčin blog běžím podívat, jsem totiž těžký staromilec! Pa, L.

    OdpovědětVymazat