Relax ve dvou podobách

by - 17:37

Když se řekne relax, vybaví se mi háček s klubíčkem, nedávno jsem ale objevila antistresové omalovánky, zaujaly mě a tak jsem si je přála k narozeninám. Je to zase jiná činnost a opravdu si u nich člověk odpočine. Nejprve jsem přečetla všechno povídání, které v knížce je - už to je motivující  do kreslení se pustit. Vybarvuji zcela náhodně, podle toho co se mi zrovna líbí. Omalovánky se prodávají v knihkupectví a určitě si každý vybere podle toho co je mu blízké.

























Omalovánky výborně slouží i jako záložka vzoru pro háčkování








Rozpracované háčkování bude záclonka, už se snad brzy ukážu hotové dílo.

Ráno to u nás vypadalo, že bude sluníčko, ale brzy se zatáhlo a skoro celý den bylo pološero.





















A co vy a relax? Jak nejraději odpočíváte? A umíte odpočívat?
Někdy je i odpočinek náročný a nedaří se z hlavy vše vypustit, v takovém případě je pro mě nejlepší sednout k počítači a zahrát si úplně nenáročnou hru, jako je třeba mahjong.
Mějte krásné podzimní dny,

vaše Marcela



You May Also Like

8 komentářů

  1. Na záclonku se těším. A omalovánky mám zaloupené pouze v časopisové podobě, baví mě si je i jen tak prohlížet. Hezký pátek měj. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jani, i nevybarvené obrázky jsou pěkné, víkend nějak rychle utekl, tak hezký zbytek neděle a děkuji za návštěvu, pa

      Vymazat
  2. I já se moc těším na záclonku. Omalovánky také mám a musím popravdě říct, opravdu na nich ulítávám, moc mne baví. A pěkně si u nich vypínám okolní svět.
    Krásný vikend. Z☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, a proč ne, vypnout potřebujeme každý a čím dál častěji, zvlášť po těch zprávách, hezký zbytek neděle, pa

      Vymazat
  3. Ahoj Marcelko, zrovna nedávno jsem na omalovánky v knihkupectví přišla - nakoukla - líbily se mi, ale nekoupila. Asi bych na ně neměla čas, ale určitě je to dobrý relax.
    Máš krásnou záclonku - obdivuji filetové háčkování - na to bych neměla trpělivost a tak se těším, až ji budeš mít hotovou.
    Krásné podzimní dny přeje Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, já se také těším, až bude hotová, je docela dlouhá a zdá se mi, že začátek už je docela ušmudlaný - začínala jsem někdy v létě, právě u filetového háčkování nejvíc odpočívám - žádné počítání, herzký zbytek neděle, pa

      Vymazat
  4. Marcelko,. vezmu to od konce. Můj muž tvrdí, že odpočívat neumím, jedu dokud nepadnu :o) Ale snad to není tak úplně pravda, mám hodně činností, u kterých relaxuju.
    Omalovánky znám, ale ještě jsem si je sama nevyzkoušela.
    Záclonka je nádherná, stejně jako tvé podzimní fotky!
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, někdo relaxuje tím, že uklízí - to není a nikdy nebude můj případ, ono nic se nemá přehánět. Omalovánky můžeš vyzkoušet třeba vytisknutím jen jednoho obrázku a uvidíš zda chytne nebo ne. Záclonku plichtím už od léta samozřejmě s přestávkami ( na moje poměry i tak dost dlouho) tak se taky těším, až bude hotová, hezký zbytek neděle a děkuji za návštěvu,pa

      Vymazat