Bláznivé počasí

by - 15:49

je u nás. Sluníčko střídá déšť, vlhkost je tak vysoká, že by se člověk mohl ždímat. Dopoledne jsem se stihla projít zahradou, vypadá úplně jinak než odpoledně či navečer, neděle je bohužel jediný den, kdy se na zahradu dopoledne dostanu (pokud nemám dovolenou).
































































Vše je teď krásně svěží a tak pobyt venku, za někdy ohlušujícího zpěvu opeřenců, nemá chybu. Jen ten plevel by mohl růst pomaleji a kytičky naopak rychleji, aby je nestihli slimáci definitivně zničit.






Sovičku jsem háčkovala pro kolegyňku Janičku k svátku.





Káva je mým každodenním relaxem, tak jsem si koupila nový hrníček s krásným jemným dekorem  a chvilky s kávou, ve stínu stále se prodlužujících lián révy, s háčkem v ruce, se snažím co nejvíc vychutnat.

Přeji vám krásné nedělní odpoledne, vychutnejte každý okamžik,

vaše Marcela

You May Also Like

12 komentářů

  1. Marci moc krásně se ti to na zahradě zelená.Nyní je období tak krásné, svěží zelené. U nás poprvé včera pršelo tak,že jsem nemusela zalívat. Nějak se nás to bláznivé počasí vyhnulo.
    Sovička se ti moc povedla a určitě kolegyňku moc potěšila. Přeji ti ať ti kávička z krásného hrnečku moc chutná a tvé chvilky s háčkem jsou pravým odpočinkem. Pa Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, počasí si s námi hraje, doma na zahradě téměř plaveme zatímco o několik km dále nespadla ani kapka, děkuji za návštěvu a milá slůvka, pa

      Vymazat
  2. Ahoj Marci, zahradu máš nádhernou!!! Vše Ti hezky roste a kvete.Sovička je suprová a určitě udělala kamarádce velkou radost. Hrníček je nádherný,ať Ti v něm kávička vždy chutná.
    Měj se krásně. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, zahrada je hezká zvláště po dešti, vše roste jako bláznivý, nejvíc samozřejmě plevel! Děkuji za návštěvu a milá slůvka, pa

      Vymazat
  3. Och, krásna záhrada a veľmi veľmi pekné fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zitko, na zahradě by to chtělo o něco víc zapracovat, zvlášť na celkovém vzhledu, ale mám velkou rafost, že se moje snažení líbí a tak moc moc děkuji, pa

      Vymazat
  4. Krásně je u vás na zahradě, hrnek i sovička, vše pro radost. Hezké dny měj.... Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, je u tebe moc hezky, krásná zahrada, káva z kouzelného hrnečku a na vše dohlíží moudrá sova...
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná zahrádka. O těch slimácích a plevelu už se mi málem i zdá...

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, krásné fotky zahrádky. Sovička, je něžná, pěkně jsi zkombinovala na ní barvy.
    Moc tě zdravím a přeji ti příjemné chvíle s vonící kávou.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  8. Marcelko, u nás prší asi nejméně z celé ČR, a tak není takové vlhko. Zahrada Ti krásně kvete a ten zahradní relax,když vyjde, si užívám podobně. Měj se hezky!
    Ivana

    OdpovědětVymazat