Už jsem stihla od vánoc

by - 12:29

mám pocit, že stále držím háček v ruce. Tyto dečky jsou již hotové, ale další mám rozpracované. Přeji krásný den Marcela

trocha oživení pro starý hrneček




kasičku nedostal manžel pod stromeček, ale až včera - na drobné, chce šetřit až do kulatých narozenin(za4 roky), jestlipak bude plné?

You May Also Like

5 komentářů

  1. Milá Marcelko, moc vás vítám bezi blogerkami! Ať vám tohle společenství přinese spoustu radosti a inspirace, jako mě.
    Vaše háčkování je kouzelné, budu se ráda vracet!
    Pohodový večer, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  2. I já se přidávám k Helence a srdečně vás vítám mezi námi Marcelko. Krásně háčkujete a vaše dečky jsou tak krásnééé...nemohu se vynadívat a moc se mi líbí ozdobený hrneček :o) je kouzelný. Přeji hodně štěstí a tvořivosti v novém roce 2011!Krásné dny,zdravím Soňa

    OdpovědětVymazat
  3. Mila Marcelko,dekuji za navstevu a take ja te vitam mezi nas!Rada hackuji a je mi jasne,ze se tady u tebe bude na co divat :) Decky i krajecka jsou nadherne, preji at ti hacek pekne kmita a manzelovi at se rychle plni prasatko, pa, Monika..

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko,
    hned na začátku děkuji za návštěvu u mne na blogu!!
    Pak Tě musím přivítat!! Tvoje háčkované věcičky jsou parádní,
    je vidět, že ráda háčkuješ (a rychle!! :o)))
    a proto sem určitě budu chodit na návštěvy.
    Moc se mi líbí kraječka na starém hrníčku,
    to je moc hezký nápad.
    A ať korunky do kasičky přibývají!!
    Přeji hezký víkend
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Marcelko, děkuji za návštěvu na mém blogu. Jsi strašně šikovná. Já s háčkem začínám. Večer předvedu moje první dílo, když budeš mít čas a chuť tak jukni. Ale tak krásný to rozhodně nebude. Máš pravdu, že bydlíš kousek. Kde jsou Bernartice vím, měla jsem z Milevska spolužačku na střední škole. Měj se moc hezky, určitě zase brzy nakouknu.
    Jana

    OdpovědětVymazat