Na poslední chvíli

by - 19:48

Zdravím vás a přeji příjemný nedělní večer. Takovýto večer býval po několik let u nás vždy hektický. A proč býval? Tak tři děti(kluci) - připravit do školy, podepsat žákovskou, zkontrolovat penál(aby byly ořezány tužky a pastelky), připravit oblečení(většinou na celý týden, pokud nedošlo k "nehodě" už během týdne), vykoupat(samozřejmě se myjeme i během týdne, ale v ten konkrétní den mi toho přišlo moc najednou) a spousta dalších drobností. Když už jsem si kolikrát myslela, že mám padla, tak se některý z hochů vytasil s nějakou maličkostí- potřebujeme jehlu, nit a kousek látky(jakou látku?, jak velký kousek?) apod.
Ještě jednou - proč býval? Asi tušíte, děti vyrostli a zákl. školou povinné dítko už je jen jedno a to se dá, takže mi zbude i chvilka na vložení příspěvku. Ale i tak jsem fotila už za šera, téměř vždy mě překvapí, ještě bych alespoň chvilku potřebovala světlo.



Okrasných dýní se letos urodilo hodně, nechala jsem si doma jen pár kousků, zbytek(3 přepravky) jsem odvezla do práce kolegyňkám a ještě zbylo i pro zákazníky naší prodejny.



Na této fotce je vidět záclonka, která visí už od léta, ale ještě jsem ji nestihla vyfotit. Lístečky, které zdobí okno jsem dostala nedávno k narozeninám ještě se spoustou drobností pro všelijaké tvoření.

Mějte krásný a úspěšný týden.

Marcela


You May Also Like

7 komentářů

  1. Marcelko krrásná podzimní dekorace!!Já to mám teď s jedním klukem a malou holčičkou,takže vím o čem mluvíš:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko,
    máš doma krásný podzim!!
    A záclonka se ti moc povedla a proti té tmě
    je právě hezky vidět!!
    Jak píšeš o těch nedělích...vím o tom své!! Moje dvě dítka už také vyrostla, ale pomůcky na pracovní vyučování-ty vedly!! :o)) v něděli večer, to ještě šlo, ale v pondělí ráno sehnat látku a podobně, to byly nervy!! Rozstříhala jsem kvůli nim jednu sukni a jedny kalhoty!! Ale zase dodnes se tomu smějeme!!
    Měj se moc hezky
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelka záclonka je nádherná. Krásny vzor a na okne pekne ukáže. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Marcelko, moc krásná dekorace. Záclonka je náaherná.
    Tak na zážitky chystání věcí si také dobře vzpomínám, holky ty si vzpomněly v neděli večer, ale synáček až těsně před odchodem z domu. To bylo na infarkt. Naštěstí jsou už dospělí a školu dělá jen syn a tam už takové věci nepotřebuje.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, i já už mám takové neděla za sebou :o) Děti hrozně stárnou :o)
    Moc se mi líbí tvoje dekorace, hlavně záclonka, s lístečky jí to fakt sluší!
    Všechno nej k narozeninám a pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná dekorace, já podzimní výzdobu nestíhám.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera :o) a záclonka je krásná moc.Martina :o)

    OdpovědětVymazat