papírové tvoření trochu jinak

by - 13:47

Krásný den vám všem přeji,

při brouzdání na netu jsem našla takovéto ptáčky z papíru. Je k tomu i video. První ptáček se mi nepovedl, druhý už vyšel o něco lépe. zde je návod i se šablonou.












Váhy, na které jsem ptáčky posadila, jsem měla loni celé rozebrané a chtěla jsem je  natřít, ale nakonec jsem si to rozmyslela a nechala je v původním stavu.

Další fotkou konstatuji, že mám hotovo. Tedy druhou část únorové výzvy u Karoliny a budu čekat na závěrečnou část. Jen doufám, že až tento šátek dokončíme, tak ho ještě unosíme.



Tyto kaktusy jsou našeho nejmladšího, Marka, dokonce se u jednoho klube kvítek.






Děkuji vám za návštěvu a komentáře k minulým příspěvkům a mějte se sluníčkově,

Marcela



You May Also Like

12 komentářů

  1. Marcelko, jen zírám - ptáčci jsou kouzelní a ty váhy...prostě skvost.
    Adamovi taky kvete kaktus, ale není to výsledek pěstitelského umění, spíš náhoda :o)
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ještěže ty kaktusy nevyžadují takovou péči, asi by vypadaly jinak a to ještě mezi ně občas zavítá kulička z kuličkovky - té jsem si všimla až když jsem fotky dávala na blog, také moc zdravím a děkuji za návštěvu

      Vymazat
  2. Tihle ptáčci se k jaru vysloveně hodí !!! moc krásné ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, děkuji, já ještě jaro nepřivolávám - nepatří mezi mé oblíbené, stejně jako léto, spíš je to náhrada za živé ptáčky, kteří k nám tuto zimu mockrát do krmítka nezavítali, zato nás dnes doma navštívila včelka - chudinka, snad přežije!

      Vymazat
  3. Ti ptáčky jsou krásní a ty váhy- nádhera. Fajnová záležitost.
    Na šátek by mě tato příze nikdy nenapadla (to je Samanta?). Ale vypadá to dobře, ale to nabírání ok musel být horor... Pokračování bude zítra.
    Dnes je příspěvek pěkně našlapaný. Kaktusy vypadají živě, já dokážu udržet tak tak naživu jen břečťan. A to jen proto, že se mi líbí.
    Přeji krásnou neděli,
    Kája

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelinko tedy nádhera. A před hotovou výzvou od Karoliny smekám. Já jsem zaseklá stále na první části. Ale včera jsem konečně dorazila dárek pro neteřinku, tak už s tím snad taky pohnu. :-) Měj se krásně a přeji krásnou neděli. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, ptáčci jsou zajímaví - netradiční. Moc hezká dekorace!
    Ivana

    OdpovědětVymazat
  6. Marci, ptáčci se moc povedli a na těch krásných váhách jim to moc sluší. :-) Šátek se rýsuje moc pěkně. Na kaktusy nějak nemám trpělivost. Rozkvetlé jsou nádherné. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Marci, ty váhy jsou nádherné. Takový krásný kousek by bylo škoda ničit úpravou.
    Koukám na vlnu u šátku, můžu se zeptat, co je zač? Takovou totiž neznám. Zdá se mi to, nebo má v sobě bílé flíčky?
    Jinak moc děkuji za návštěvu. Tvá slova mě zahřála.
    Měj se hezky,
    J.

    OdpovědětVymazat
  8. Jituš, šátek je upleten, ano už je hotov, jen ho nafotit, z příze Samanta od Vlnapu, je ve slevě, ale jen tato jedna barvička, má v sobě bílé "cucky"(nevím jak to lépe nazvat) a na sluníčku se trochu leskne, je to nějaká směs, mám z ní uháčkovány dva nákrčníky a upleten tento šátek, ale focení nějak vázne. Také děkuji za návštěvu a moc zdravím

    OdpovědětVymazat