kulíšek

by - 16:42

krásné mrazivé pondělí. Dnes vás vítá i nový vzhled blogu, snad se vám bude u mě i nadále líbit, já si musím trošku zvyknout, přeci jen je to trošku jinačí.

Udělala jsem jednu rychlovku podle tohoto návodu, na který upozornila Evík, ale když jsem chtěla kulíšky vyfotit a sháněla se po foťáku, zjistila jsem, že si ho odvezl synáček do Brna. Nedá se nic dělat, fotila jsem mobilem a tomu odpovídá snímek.


Určitě ještě přibudou další a budu moct pořídit lepší fotky (nejdřív v pátek)

Ještě jsem z foťáku vylovila tyto fotky. Jsou asi měsíc staré a pořízené v práci.






Ať se vám vyhýbají všechny neduhy spojené s přicházející zimou.

Marcela


You May Also Like

12 komentářů

  1. Tie čiapočky sú aké super !!! A aké ľahké na výrobu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No chvilku mi trvalo, než jsem se zorientovala, skoro jsem se lekla, kam jsem to klikla :o) ale chválím nevšední vzhled blogu i parádní kulichy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji, taky si budu muset zvyknout, ale když změna, tak pořádná.

      Vymazat
  3. Teda ty čepičky jsou kouzelné. A ty záběry pavučin - krása. Nedávno syn běhal po zahradě a taky je fotil. A jak já osobně mám z pavouků fobii, tak když je na pavučinách rosa tak je to prostě umělecké dílo jaké dokáže vykouzlit jenom příroda. Měj se krásně. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, taky pavouky nemusím, ale ta pavučinka je opravdu kouzelná.

      Vymazat
  4. Marcelko, vzhled se mi moc líbí, asi máme hodně podobnou šablonu :o)
    Kulíšci jsou parádní!
    Hezký večer,Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji, ta změna přišla úplně neplánovaně. Volba téhle šablony přišla tak rychle, že se z toho budu ještě chvíli vzpamatovávat i já a ukáže čas, jestli byla změna k lepšímu či nikoliv. Ještě jsem zkoušela různé barvičky a písmo, ale zatím tak.

      Vymazat
  5. Ahojky, kulíšky jsou parádní. :-) Taky se na ně chystám, budeme tvořit s dětmi. Moc zajímavé je foto s pavučinou ( pavouky ale vůbec nemusím! ;-)).

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem na odkaz koukla, nápad se mi líbí, jenom jsem ještě neměla čas nějaký kulíšek vyrobit. Máš moc hezké fotky:-) ahoj Zuzana

    OdpovědětVymazat