pátrám

by - 15:08

krásné páteční odpoledne kočičky,
poměrně často šmejdím a pátrám po internetu (blozích, pinterestu atd.), abych našla inspiraci, ale opak je pravdou a v podstatě jen kopíruji, Ale o tom jsem dnes nechtěla psát.
 Včera večer jsem nechala manžela odejít do ložnice samotného. Já vím, neomluvitelné!!! Příčinou byl pletací vzoreček, který jsem zahlédla na již zmiňovaném pinterestu. Moc se mi líbil a proto jsem se hned pustila do pletení. Není až tak náročný na pochopení, ale trochu na zručnost, protože se očka sundavají z jehlic. Z obrázků to bylo hned na první pohled úplně jasné, ale když jsem držela ty jehlice, už to tak jasné nebylo. Několikrát jsem párala (jde to dost špatně), ale nakonec se povedlo.










Originální vzoreček s fotopostupem najdete ZDE
Na zkoušku zůstanu u úzké šály, ale možná dojde i širší šál, uvidíme.
Pro zvědavé, jak to večer dopadlo -  spokojeni jsme byli oba dva, já možná díky zvládnutému vzorečku ještě o fous více.

Na poslední dnešní fotce možná zahlédnete stoupající kouř z komína. Je to udírna a už od rána se tam krásně udí masíčko - lepší zakončení pošmourného dne si ani neumím představit. Kdo neochutnal šunku z domácí udírny - o moc přišel.


Přeji vám krásný a spokojený víkend.

Marcela


You May Also Like

6 komentářů

  1. Tak vzoreček vypadá nějak moc složitě. Ale výsledek překrásný. :-) A domácí uzená šunka musí být mlsůtka. Měj se krásně Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý vzoreček. :-) Škoda, že nejde poslat alespoň vůně. ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marcelko, ty jsi ale šikulka ... jak vše hravě zvládáš! Vzoreček je moc pěkný a těším se na tvou šálku. No a vůně šunčičky se line až k nám! Hezké odpoledne, pa Maru

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, taková domácí šunečka...mňam! No a šála, to je prostě takový pletací Everest, moc se ti povedla!
    Přeji krásný a spojený večer tobě i manželovi!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Vzoreček je fajnovní, na podobný jsem koukala už párkrát a pak byl odložen na neurčito :o) teda jestli zbylo to uzený, tak to bych na kousek zajela :o)

    OdpovědětVymazat