snažím

by - 15:38

se o adventní výzdobu, trochu to ve slunečních paprscích s teplotou kolem deseti stupňů skřípe, ale čas nezastavíme, nejde počkat až přijde nějaké počasí, které by trochu připomínalo zimu, ale rána bývají už mrazivá, tak alespoň tak. Možná (vlastně určitě) jde o to, jak se naladíme my?!























skleněnou nádobu nalezl manžel ve velkém kontejneru u hřbitova, je nádherná!









dřevěný svícen s vyřezávanou vločkou-dárek od syna





Výzdoba venku i uvnitř velice skromná, doma určitě ještě budu dolaďovat. Dlouho jsem řešila jaká křídla andělům, dokonce měli už jedna křídla přilepená, ale nebylo to ono, tyhle se mi zamlouvají mnohem více.









Naše Renynka má zvláštní povahu, možná je to typická jezevčíkovitá povaha, nevím, je paličatá, nechá se dlouho prosit, nemá ráda oční kontakt, ale já jsem zvyklá na úplně jinou. Takovou co měla Elinka, Neustále do člověka dloubala čenichem, jak chtěla hladit a byla neuvěřitelně oddaná, udělala by cokoliv, aby mohla být v naší blízkosti, moc nám stále chybí. Přesto bych tu naší malou můru nedala za nic na světě, Mějme je rádi.

 Užívejte adventní čas,

vaše Marcela

You May Also Like

10 komentářů

  1. Ahoj Marcelko, máš nádherně nazdobeno. Moc se mi líbí skleněná nádoba, svícen od syna i andělé. Křídla jsi jim udělala parádní.
    Taky se mi do toho zdobení letos nějak nechce, u nás ani rána nejsou mrazivá- no teda možná dvakrát už byly, ale to je vše. Snad nějaká zima přijde aspoň na ty Vánoce.
    Renynka je pěkný pejsek, možná časem se bude chtít i hladit. Náš Čiko si chce každý den hrát, jako když byl malý.
    Marci, měj se krásně a přeji pěkný adventní čas. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji, skleněné nádoby přinesl manžel vlastně dvě, ta druhá je ještě větší a je z tmavě hnědého skla a na své uplatnění teprve čeká, Renynka se umí i mazlit, ale jen chvíli, pak se sebere a jde si kam chce, ale stejně jsou to miláčci, viď, dobrou

      Vymazat
  2. Marcel,máš krásnou výzdobu. Moc se mi líbí ta hvězdička. Přeji příjemnou adventní pohodu. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, děkuji, hvězdičku jsem dělala loni, myslím, že jsem dávala i odkaz na její výrobu, dobrou

      Vymazat
  3. Marcelko, co jsem chtěla napsat je v komentářích výše. Alespoň ráda popřeji krásný adventní čas. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji a taktéž přeji příjemné adventní dny, utíkají nějak moc rychle!

      Vymazat
  4. Trochu som sa inspirovala, potrebujem ozdobit nejak starozitne sane, paci sa mi ta juta na crepnikoch. To odkukam ak mozem. Ta flasa co nasiel manzel naozaj pekna. Ja som tento rok vytiahla 5 litrove zavarackove pohare, na nejakom zahranicnom blogu som to videla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zitka, inspirovat se určitě můžeš, vždyť i já sbírám nápady na českých, slovenských i zahraničních blozích a spoustu věcí více či méně kopíruji. Juta na květníčcích je zároveň i ochrana pro stromečky v nich zasazených, sázela jsem je na jaře, přežily to horké léto, nerada bych o ně přišla. Přeji krásné tvoření, dobrou

      Vymazat
  5. Marcelko máš krásně nazdobeno , letos dekoruji také do přírodna . Krásné tvoření :)

    OdpovědětVymazat
  6. Marcelko, udělala sis kolem sebe moc hezky. Nádhera!
    A pes v rodině, to je prostě další člen, dobře to znám...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat