jak jsem se inspirovala a jarmark

by - 22:01

Krásný večer, užíváte advent nebo běháte od jednoho k druhému a říkáte si ještě tohle a tamhleto, milé dámy? Já tedy nemám hotovo skoro nic, ale nehroutím se a nehrotím to.

Minulý víkend jsme měli předvánoční setkání s kolegyňkama z práce. Jsou to moje zlatíčka, kamarádky, přítelkyně. Moc si tohoto přátelství vážím, protože to v dnešní době není až tak běžné, aby se na pracovišti sešli ženské, které si padnou do noty jako my. Každý rok si dáváme dárečky, jen něco malého, ne moc drahého. Ode mě se očekává něco ručně vyrobeného, nemohla jsem je "zklamat", proto když jsem viděla u HELENKY tyto taštičky na čajíky, bylo rozhodnuto. Taštičky se  líbily a tak Helenko, moc děkuji za inspiraci.



Dárečky, které jsem dostala já, se mi snad podaří co nejdříve vyfotit a ukázat.

Ještě vám chci ukázat s čím jsme dnes byli na školním jarmarku. Letos byla účast snad nejmenší za  šest let co se zúčastňujeme, ale určitě nelituji, alespoň zjistím co tvoří jiní a také mi vždy něco padne do oka, takže o výdělku nemůže být řeč.


Některé věcičky jsem už ukazovala, některé jsem posílala i v rámci vánoční výměny, něco vzniklo už loni(bílé a červené prostírky a kolečka s mašlí a rolničkou). Zkusila jsem udělat skořicové "balíčky" - to je inspirace z FLÉRU, stromečky na podstavci - návod ZDE (ty mě moc bavily a prodaly se jen dva, takže zůstávají doma), vánoční skřítek - návod ZDE (toho jsem neprodávala, ten je jen můj). Ruku k dílu přiložil i tatínek a tak vyrobil dva svícny (svícen strom už znáte).


Teď už se snad vrhnu i na něco jiného, přeji vám krásný zbytek týdne a ať se vám vše daří a mějte se adventně,

Marcela

You May Also Like

9 komentářů

  1. No pááni, to je krásná nadílka:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko nádherné věcičky jsi na jarmark i pro kolegyňky vytvořila. :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  3. Samé krásné věcičky. :-) Taštičky na čajík je vtipný dáreček. Pohodový advent. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Marcelko, prosím, mohla bys mi trochu popsat, jak jsi dělala ten stromeček? (Pokud najdeš čas v tomto předvánočním shonu.) Začátku nějak nerozumím. Moc děkuji. Měj se hezky, D. :-) ( daglar@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  5. Marcelko, ty jsi tvořilka, takových krásných věcí jsi udělala.Mne se moc líbí věnečeky s rolničkou a stromečky.
    I taštičky jsou kouzelné, určitě udělají velkou radost.
    Vidím, že s pečením zpozdilců nejsem jediná, ale určitě to dohoníme :-)
    Přeji ti už pěkný víkend provoněný vánočním cukrovím. IVA

    OdpovědětVymazat
  6. Marcelko, já už jsem padala obdivem při množství těch kouzelných taštiček... A další fotky...Jsi tedy velmi, ale velmi pracovitá! Krásné kousky!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Marcelko, nevím co chválit dřív. Vše je nádherné, s dárečky pro kamarádky jsi určitě měla úspěch. I tvořeníčko na jarmark je moc pěkné.
    Měj se krásně a užij si advent.

    OdpovědětVymazat
  8. Marcelko tvoje tvoření je nádherné, samé super kousky. Musela jsi si pěkně máknout :-).
    Moc se mi líbí tvoje provedení stromečků. Měj se hezky Anny

    OdpovědětVymazat
  9. Marcelko je vidět,že vše děláš od srdíčka,taštičky mě inspirovaly a hned jsem se do ní pustila,stromečky jsou kouzelné,přeji Ti krásnou třetí adventní neděli.Eva

    OdpovědětVymazat